Visie & Missie


Hé, jij daar! Zeer welkom op het platform waar jij de belangrijkste schakel bent. Ik ben diëtist-psycholoog en wil je heel graag helpen om je energieker te voelen en beter in je vel. Ben je al die eetregels zat, denk je steeds in termen als goed en slecht en wil je voedingsvrijheid ervaren? Contacteer mij als je klaar bent voor een andere aanpak. Zo leer je je eigen waarden beter kennen waardoor je gedrag leert stellen dat aansluit bij wie je diep vanbinnen bent. Naast het hele voedingsluik zal je ook op andere gebieden meer balans in je leven ervaren. Genot en 'jezelf op nummer één' zijn zaken die terug op de voorgrond komen te staan.

Een waardevol leven ziet er voor iedereen anders uit, dus daarom werk ik individueel en op maat. Ik bied jou een plaats om te zijn wie je bent, waardoor we samen eerst gaan zoeken naar je authentieke zelf. Handelen naar je kernwaarden komt je algehele welzijn ten goede en zal ook je voedingskeuzes mee beïnvloeden. Het is mijn passie om jou te begeleiden richting een waardevol leven, weg van alles en iedereen die jou zeggen wat ‘moet’. Tijdens de begeleiding leer je luisteren naar je lichaam waardoor je leert samenwerken met je lief lijf.

Waarvoor staat Lieflijf? Jezelf graag zien kan je leren door voor jezelf te zorgen. Ook jij hebt een 'lief lijf'! Maar misschien ben je de connectie onderweg verloren waardoor het eerder aanvoelt als een 'lastig lijf’. De krachtigste daad die je kan uitvoeren, is investeren in jezelf. Zo toon je dat je het waard bent om aan jezelf te werken. Hoe hoog sta jij op je eigen prioriteitenlijstje?