Over Indra


Van harte welkom!

Opleidingen

Zelf voelde ik tijdens mijn Master in de klinische psychologie dat het onderwerp ‘mentale gezondheid’ nog veel te vaak in de taboesfeer blijft hangen. Ik maakte er dan ook mijn missie van om taboe te doorbreken en hier met jou over in gesprek te gaan. Want iedereen heeft kopzorgen, en het is pas door dit open te trekken dat je je minder alleen voelt.

Na mijn studies als psychologe was het voor mij duidelijk dat ik mij verder wou specialiseren. Ik koos voor een Bachelor Voedings- en Dieetkunde en merkte hierbij dat mijn achtergrond als psychologe een zeer grote meerwaarde betekent. Mijn afrondende stage mocht ik in de eetstoorniskliniek (Alexianen) te Tienen volbrengen. Worstel je dus met een eetstoornis? Dan ben je van harte welkom om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Tijdens mijn bachelor behaalde ik ook mijn diploma als ‘intuïtief eten’-coach. Ik help je dus graag verder met het zoeken naar een gezonde levensstijl die bij jou past. Dit is voor iedereen anders, en daarom vind ik het zo boeiend om met jou persoonlijk aan de slag te gaan en te kijken wat voor wél jou werkt.

Tot slot behaalde ik het Postgraduaat Eetstoornissen aan HoGent.

Klik

Als ik mijn persoonlijkheid moet beschrijven in vijf woorden kies ik voor: empathisch, open, geduldig, leergierig en zorgvuldig. Verder sport ik zeer graag, lees ik veel en ben ik graag bij mijn vrienden en familie. Zelf legde ik ook een hele weg af en weet ik wat het is om in een gevecht te leven met voeding. Hierdoor voel ik sterk de passie om jou te begeleiden indien het even heel moeilijk gaat.

Ik combineer daarbij graag mijn eigen ervaringen met professionele kennis. De 'mentale-gezondheidswereld' boeit me zo hard dat ik continu wil bijleren. Dit doe ik zowel via opleidingen en postgraduaten als door het lezen van informatieve boeken. Zo kan ik jou zo goed mogelijk ondersteunen in wat je momenteel doormaakt.

Voel jij nu al een klik? Laat zeker iets van je horen!